0 0
Athénský salát

Sdílejte na sociálních sítí:

Nebo můžete jen kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredienty

100g Rajče
200g Paprika různé barvy
100g Okurka salátová
40g Červená cibule
40g Olivy černé
100g Sýr feta
20g Tymián čerstvý
Zálivka
0,5dl Panenský olivový olej
0,3dl Bílý vinný ocet
dle chuti Mletý bílý pepř
dle chuti Sůl

Přidat do kuchařky

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Athénský salát

Kuchyň:
  • 30 min.
  • Porcí 3
  • Střední

Ingredienty

  • Zálivka

Postup

Zeleninu omyjeme, papriky zbavíme semínek a nakrájíme spolu s okurky, rajčaty a sýrem feta na větší kostky. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a opláchneme ve studené vodě. Připravené suroviny smícháme s olivami a tymiánem a přelijeme zálivkou. Vše promícháme a ozdobíme.

(Visited 184 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, papriky zbavíme semínek a nakrájíme spolu s okurky, rajčaty a sýrem feta na větší kostky.

2
Hotovo

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a opláchneme ve studené vodě.

3
Hotovo

Připravené suroviny smícháme s olivami a tymiánem a přelijeme zálivkou. Vše promícháme a ozdobíme.

admin

předešlé
Polévka s nočky a kuřecími srdíčky
další
Smoothie “Persie”

Přidejte svůj komentář