0 0
Česnekový dip

Sdílejte na sociálních sítí:

Nebo můžete jen kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredienty

1 palička Česnek
250g Majonéza
280g Smetana kysaná
10g Petržel jemně nasekaná
30g Pažitka jemně nasekaná
1 lžíce Cibule jemně nasekaná
dle chuti Sůl
dle chuti Pepř

Přidat do kuchařky

You need to or Register to bookmark/favorite this content.

Česnekový dip

  • 40
  • Porcí 5
  • Střední

Ingredienty

Postup

Vezmeme celou neloupanou paličku česneku, seřízneme jí vršek a omotáme alobalem. Dáme do horké trouby a pečeme 20-30 minut do změknutí. Poté oloupáme a rozetřeme dřevěnou vařečkou. Majonézu smícháme s česnekem, smetanou, pažitkou, cibulkou a petrželkou. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

Podáváme k zapečeným bramborám nebo k čerstvé zelenině.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Vezmeme celou neloupanou paličku česneku, seřízneme jí vršek a omotáme alobalem.

2
Hotovo

Dáme do horké trouby a pečeme 20-30 minut do změknutí.

3
Hotovo

Poté oloupáme a rozetřeme dřevěnou vařečkou.

4
Hotovo

Majonézu smícháme s česnekem, smetanou, pažitkou, cibulkou a petrželkou.

5
Hotovo

Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

admin

předešlé
Dvoubarevná bábovka s ořechy
další
Borůvkové muffiny

Přidejte svůj komentář